Astrologi-uddannelse

Uddannelse til astrolog

Starter 30. august 2024. Kontakt Nicolay for tilmelding


Vil du udvikle din intuition og blive en dygtig astrolog, så meld dig til denne uddannelse. Vi bruger den vediske astrologi (Jyotish), som er et helt unikt redskab til at tolke en persons egenskaber og tendenser for fremtiden. På uddannelsen lærer du bl.a. at tolke følgende:

- Karakteregenskaber og stærke sider

- Hvilken partner er bedst egnet?

- Hvilket slags job er det rette?

- Hvordan står det til med økonomi, bolig, familie, børn, spiritualitet m.m.?

- Hvad er årsagen til et helbredsproblem, og hvordan kan helbredet forbedres?

- Hvornår er der muligheder for at flytte, finde en partner, få nyt job m.m.?

- Hvordan kan man styrke svage sider ved hjælp af bl.a. ædelsten og mantraer?

- Hvilke sider bliver stærkere og svagere i fremtiden?

- Hvad vil gavne den personlige udvikling?


Vi vil bl.a. arbejde med følgende:

- Individuelt horoskop (rasi) med stjernetegn, planeter, huse og ascendant

 -Partnerhoroskopet (navamsha), jobshoroskopet (dasamsha) og nakshatras.

 -Øjeblikshoroskoper

 -Årshoroskoper

- Planeternes aspekter og hvordan de vægtes i forhold til hinanden

- Hvad sker hvornår (dasha/bhukti)? Dette fremragende system er helt unikt og findes ikke i vestlig astrologi

- Transitter, der et andet system til at se tendenser for fremtiden

Du vil få en meget dyb indsigt i dit eget horoskop og opdage hidtil ukendte sider af din personlighed. Du får også i høj grad udviklet din intuition, så du bliver en dygtig astrolog. Vedisk astrologi er nært forbundet med ayurveda og er et fremragende redskab til at diagnosticere sygdomme og andre ubalancer.

Det er overraskende, så let det er at tolke vediske horoskoper, når først den grundlæggende viden er på plads. Afsæt lidt tid mellem mødegangene til at øve dine færdigheder, så bliver du hurtigt god til tolkningen. Vi vil tolke et hav af horoskoper og i sidste halvdel af forløbet, inviteres der "prøvekaniner" med, så du lærer at tolke horoskoper for mange forskellige mennesker.

Uddannelsesforløbet afsluttes med eksamen, hvis du ønsker det, og du får et diplom. Herefter kan du lægge horoskoper for folk professionelt. Du behøver dog ikke nødvendigvis have et ønske om at ville arbejde med astrologi for at tage uddannelsen. Du kan også se forløbet som en rejse i personlig udvikling. Der vil være fokus på at se de positive sider i horoskoperne, og derfor vil vi heller ikke beskæftige os med negative hændelser i fremtiden.

Uddannelsen kræver i øvrigt ingen forkundskaber.

Datoer for uddannelsen til vedisk astrolog

Starter 30. august kl. 9.30


Weekender med fysisk fremmøde kl. 9-16 (30/8 dog 9.30-16)

2024: 30/8-1/9

2025: 10-12/1 og 20-22/6. Eksamen foregår i sidste weekend.


Zoommøder onsdage kl. 17.30-21

2024: 11/9, 25/9, 9/10, 23/10, 6/11, 20/11, 4/12, 18/12

2025: 15/1, 29/1, 12/2, 26/2, 12/3, 26/3, 9/4, 23/4, 7/5, 14/5, 21/5, 28/5, 4/6, 11/6, 18/6


Weekend via Zoom (fre kl. 17:30-21, lør/søn kl. 9-16)

2025: 23-25/5


Zoom møderne og foredragene i weekenderne bliver optaget, så hvis du misser nogle af dem, kan du se dem senere. Desuden dannes mindre studie-grupper, som mødes privat eller online. I grupperne kan man efter aftale også få supervision af Nicolay, der er underviser på uddannelsen. Grupperne er frivillige.


Sted

Weekender med fysisk fremmøde foregår HosNorup, Roskildevej 46,2., 2000 Frederiksberg. Det er rare og lyse lokaler med adgang til tekøkken. På weekenderne serveres te, frugt, kager m.m. Frokost medbringes selv, hvis man ikke ønsker at gå ud og spise i frokostpausen.

Parkering: Der er 2 timers gratis parkering, hvis man registrerer sig i en parkerings app, og der plejer at være rigeligt parkeringspladser. Stedet har også et begrænset antal p-kort til gratis parkering.


Pris

25.900 kr. inkl. bogen ”Lær Vedisk Astrologi” af Nicolay Marcus Zederlinn, undervisningsmaterialer og kursusbevis. Der er også mulighed for at dele denne betaling op i 6 rater á 4599 kr.

Om underviseren

Nicolay Marcus Zederlinn er astrolog og forfatter. Han har bl.a. skrevet bogen ”Lær Vedisk Astrologi”, som er inkluderet i kursusprisen. Nicolay har beskæftiget sig med vedisk astrologi i mere end 30 år og har studeret denne astrologi både i indland og udland. Han har holdt mange astrologiuddannelser og lagt utallige horoskoper.

Nicolay har studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer. Bl.a. boede han i 3 år sammen med Maharishi Mahesh Yogi, og han har også tilbragt mange måneder i Amma ́s ashram i Kerala, Indien. Nicolay er desuden uddannet ayurveda terapeaut, så du vil også få mange gode råd om sundhed på uddannelsen.


Du er velkommen til at ringe til Nicolay på tlf. 2320 3827 for at høre mere eller skrive til ham på dette link.Hvad siger tidligere deltagere?


'Vedisk astrologi har givet mig et klart indblik i mig selv, hvor jeg er i mit liv, og hvor jeg er på vej hen. Nicolay har en masse viden omkring vedisk astrologi, som han formår at formidle på en overskuelig og enkel måde. Kan varmt anbefales!'


Kitty, konsulent
'Virkelig spændende astrologi uddannelse. Det har givet mig større selvindsigt og bredere forståelse og rummelighed for andres bevæggrunde. Nicolays omfangsrige viden indenfor menneskekundskab og hans tålmodige og rolige måde at undervise på, gav mig troen på at jeg nok sku lære det. Et fantastisk redskab til at forstå dig selv og andre bedre. Jeg kan kun anbefale det. Nicolay er en fantastisk formidler'.


Sarah, pædagog.

Individuel astrologi-uddannelse eller kursus

Du har også mulighed for at tage astrologi-uddannelsen alene eller sammen med en ven. Du kan starte, når som helst og det foregår med eneundervisning via zoom eller i Espergærde. Læs mere her.

Video om vedisk astrologi

Du kan høre mere om vedisk astrologi og se hvordan man tolker i videoen til højre. Videoen er fra et zoom møde.

Du kan også se flere videoer om vedisk astrologi på dette link

lagt dit horoskop


Pris 1400 kr. (1 time).


Vil du vide hvilken partner eller job, som passer bedst til dig, eller hvilken retning som du skal gå mod, så få lagt dit horoskop. Her får du en analyse af dine personlige karakteregenskaber og stærke sider. Man kan også se hvilke tendenser som bliver stærkere i fremtiden, selv om den fri vilje jo hele tiden spiller ind. Derudover kan du få vejledning i de problemstillinger, som optager dig i øjeblikket. Det er den vediske astrologi kaldet jyotish, som bruges til tolkningen. Konsultationen afholdes i Espergærde, København eller via Zoom. Læs mere her
Gratis astrologi online


Hvis du vil vide lidt om, hvad dit kommende år eller måned kommer til at handle om, så check facebooksiden "Den oprindelige astrologi". Gå ind på nedenstående link og bliv medlem af gruppen, så du er klar til at se kommende videoer.


Gå til facebookgruppen og bliv medlem

Kom på Flowfoods mailingliste


Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m.