Astrologi

Få lagt dit horoskop

Når du får lagt dit horoskop, starter vi med et par minutters guidet meditation, så der lige kommer ro på tankerne. Derefter gennemgår jeg dine personlige egenskaber, stærke sider og eventuelle problemstillinger. Du bestemmer selv, hvad vi skal snakke om. Det kan være alt lige fra job-/boligskifte til helbredsproblemer.

Den vediske astrologi er overaskende præcis. Den kan bruges til at finde den psykiske årsag til en fysisk sygdom, eller til at klargøre hvilken retning, som du vil have mest succes med at gå imod. Tænker du fx på at skifte job, så kan jeg fortælle hvilke områder, som det er bedst at arbejde med fremover. Nogen gange har man også brug for et sabbatår, og her kan det være godt at vide, hvornår det er bedst at trække sig tilbage, og hvornår det er tid til at begynde på noget nyt. Jeg giver også gerne råd om personlig udvikling, hvis du ønsker det.

Konsultationen varer ca. en time. Bemærk at jo mere åben og kommunikerende, du er, des mere får du ud af konsultationen. Bestil tid nederst på siden. Pris: 1400 kr. 


Du lære lidt om vedisk astrologi og få en ide´om, hvordan jeg tolker horoskoper i en video fra et zoom-møde. Se videoen her


Ayurvedisk kost- og livsstilsvejledning med pulsdiagnose

Pris 750 kr.


Hvis du vil spise sundere eller reducere sygdomme og ubehag som hudproblemer, forstoppelse, depression, træg fordøjelse, hedeture og søvnproblemer, så bestil tid til en ayurvedisk kostvejledning. Det er overraskende, hvor mange sygdomme, der kan lindres eller helbredes med en justering i kost og vaner. Ved hjælp af en individuel type-bestemmelse og pulsdiagnose, får du en masse gode råd om kost og daglige rutiner, som virkelig kan gøre en forskel i dit almene velbefindende.

Det tusinder af år gamle sundhedssystem ayurveda er en stor hjælp til sundere kost og livsfremmende vaner.Ayurveda beskriver fordøjelsen som et af de centrale fokuspunkter for sundhed. Når fordøjelsen fungerer optimalt, er kroppen sund og føles let og i balance. Fungerer fordøjelsen derimod ikke optimalt, dannes der affaldsstoffer, som sætter sig i kroppens kanaler og hæmmer kommunikationen mellem de forskellige dele. Det siges, at affaldsstoffer er skyld i mindst halvdelen af alle sygdomme, og derfor lægger ayurveda stor vægt på dette område. Affaldsstoffer opstår, når maden ikke bliver omdannet optimalt. Dette viser sig som stivhed i kroppen, dårlig smag i munden, hæmmet vejrtrækning og mangel på energi. Sker der en ophobning af affaldsstoffer over længere tid, resulterer det ofte i sygdom. Der findes en masse gode råd om kost og sunde daglige rutiner, som kan reducere affaldsstofferne i kroppen og derved også markant reducere sygdomme og andre ubehag.


Varighed: 45 minutter. Bestil tid nedenunder.

Kombinér de to vejledninger (kostvejledning og astrologi)

Pris 1600 kr.


En blanding af ayurvedisk vejledning og astrologi. Varighed: 75 minutter. Bestil tid nedenunder.

Udtalelse fra Isabella, som fik en astrologisk konsultation i september 2023


"Tak for en helt fantastisk og rørende konsultation. Jeg følte mig så utrolig set og forstået.

Alt det, som kom frem under konsultationen, er allerede inde i mig, men at få sat ord på de ting, gav mig et kæmpe boost i troen på mig selv, og øgede min forståelse af mig selv og mine styrker på så mange planer.

Konsultationen har givet mig troen på, at det kald, som jeg så længe har mærket, er det helt rigtige, og at jeg bare skal springe ud i det og gå efter det! Jeg vil anbefale alle, som er interesseret i at forstå sig selv på et dybere niveau, at få en astrologisk konsultation af Nicolay."

-Isabella, studerende

Nicolay Marcus Zederlinn

Lidt om mig

Jeg hedder Nicolay, er forfatter og underviser på min egen astrologi-uddannelse. Jeg har beskæftiget mig med østlig astrologi i de sidste 30 år og har lagt horoskoper for folk i en årrække. Jeg har også studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer og boede bl.a. i Holland fra 1989-1992 sammen med den kendte TM-Guru Maharishi Mahesh Yogi, hvor jeg studerede astrologi, meditation og praktisk ayurveda.

Min adresse er: Hovgårdsparken 25, 1. th., 3060 Espergærde. Espergærde ligger 1/2 time i bil fra København, og jeg bor ca. 1 km fra togstationen. Der går bus til døren (nr. 340 + 802).


Du kan også få konsultationer i København eller online fx via Zoom. 


Adresse i København: HosNorup, Roskildevej 46, 2. sal, 2000 Frederiksberg. Her er der kun få tider.Lær vedisk astrologi. Læs mere her.

Bestil en konsultation

Udfyld nedenstående skema, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt. N.b. Det er vigtigt, at dit fødselstidspunkt er korrekt, før du får lagt dit horoskop. Du kan gratis få oplyst dit fødselstidspunkt på dette link, men der er vist lang ventetid. Er du født efter 2001, kan du se dit fødselstidspunkt på borger.dk 
 
 
 
 
 
 
 
Tolkning af fødselshoroskop
Kost- og livsstilsvejledning
En kombination af begge vejledninger
 
Espergærde (mange tider)
Frederiksberg (få tider)
Online fx via zoom
 
 
 
Ja
 
Ja
 
 

Obs: Vær opmærksom på at bekræftelses teksten "Tak for din bestilling" kommer, når du trykker send. Ellers kan der være fejl i nogle af de indtastede felter.

Astrologi-uddannelse

Læs mere her