Ayurveda

Ayurvedisk kost- og livsstilsvejledning med pulsdiagnose

Pris 750 kr.


Hvis du vil spise sundere eller reducere sygdomme og ubehag som hudproblemer, forstoppelse, depression, træg fordøjelse, hedeture og søvnproblemer, så bestil tid til en ayurvedisk kostvejledning. Det er overraskende, hvor mange sygdomme, der kan lindres eller helbredes med en justering i kost og vaner. Ved hjælp af en individuel type-bestemmelse og pulsdiagnose, får du en masse gode råd om kost og daglige rutiner, som virkelig kan gøre en forskel i dit almene velbefindende.

Det tusinder af år gamle sundhedssystem ayurveda er en stor hjælp til sundere kost og livsfremmende vaner. Ayurveda beskriver fordøjelsen som et af de centrale fokuspunkter for sundhed. Når fordøjelsen fungerer optimalt, er kroppen sund og føles let og i balance. Fungerer fordøjelsen derimod ikke optimalt, dannes der affaldsstoffer, som sætter sig i kroppens kanaler og hæmmer kommunikationen mellem de forskellige dele. Det siges, at affaldsstoffer er skyld i mindst halvdelen af alle sygdomme, og derfor lægger ayurveda stor vægt på dette område. Affaldsstoffer opstår, når maden ikke bliver omdannet optimalt. Dette viser sig som stivhed i kroppen, dårlig smag i munden, hæmmet vejrtrækning og mangel på energi. Sker der en ophobning af affaldsstoffer over længere tid, resulterer det ofte i sygdom. Der findes en masse gode råd om kost og sunde daglige rutiner, som kan reducere affaldsstofferne i kroppen og derved også markant reducere sygdomme og andre ubehag.


Varighed: 45 minutter. Bestil tid nederst på denne side.

Få lagt dit horoskop

Pris 1400 kr.


Vil du vide hvilken partner eller job, som passer bedst til dig, eller hvilken retning som du skal gå mod, så meld dig til astrologisk rådgivning. Her får du en analyse af dine personlige karakteregenskaber og stærke sider. Man kan også se hvilke tendenser som bliver stærkere i fremtiden, selv om den frie vilje jo hele tiden spiller ind. Derudover kan du få vejledning i din spirituelle udvikling, hvis du ønsker det. Det er den østlige astrologi kaldet jyotish, som bruges til  tolkningen. Denne astrologi er overraskende præcis og nem at bruge. Læs mere her.

Varighed: ca. 60 minutter. Bestil tid nedenunder.Kombinér de to vejledninger (kostvejledning og astrologi)

Pris 1600 kr.


En blanding af ayurvedisk vejledning og astrologi. Varighed: 75 minutter. Bestil tid nederst på denne side.

Nicolay Marcus Zederlinn

Om Nicolay

Nicolay Marcus Zederlinn er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda. Han har arbejdet med ayurveda i snart 30 år og studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer. Bl.a. boede Nicolay fra 1989-1992 i Holland sammen med den kendte TM-Guru Maharishi Mahesh Yogi, hvor han studerede meditation og praktisk ayurveda.

Senere hen har han mødt mange forskellige lærermestre og bl.a. haft længere ophold i Keerala (Indien) hos den kvindelige Guru Amma.

Nicolay har arbejdet med mange dele af det ayurvediske sundhedssystem og er uddannet ayurveda-terapeaut.

Desuden havde han fra 2005-2008 en ayurvedisk restaurant i København, der hed Flow. Nicolay har startede for nogle år siden  sin egen ayurveda-uddannelse, hvor han bl.a. uddanner folk til ayurvedisk kost- og livsstilsvejleder. Desuden har han beskæftiget sig med østlig astrologi siden 1988 og har lagt horoskoper for folk i en årrække.Du kan kontakte ham på dette link eller bestille tid til en vejledning nedenunder.

Praktiske oplysninger

Du kan betale kontant eller via MobilePay. Bemærk, at ved afbud senere end 24 timer før konsultationen betales halvdelen af beløbet.


Sted (vælg mellem 2 steder)

Espergærde: på privat-adressen, Hovgårdsparken 25, 1. th. Espergærde ligger 1/2 time i bil fra København, og jeg bor ca. 1 km fra stationen. Der går bus til døren.


København: HosNorup, Roskildevej 46, 2. sal, 2000 Frederiksberg.


Du kan også få en konsultation via telefon, Zoom eller Skype. Sund på 7 uger (eneundervisning)

Her får du personlig hjælp til at blive sundere, samtidig med at du lærer alt, hvad der er værd at vide om ayurveda.

Hvis du vil bruge 7 uger på at få mere velvære i krop og sind, så meld dig til dette forløb. Kurset giver dig tid til at inkorporere nye sundere vaner i din dagligdag, så det virkelig gør en forskel i dit liv. Du får én privat session med Nicolay om ugen a´ 3/4-1 times varighed. Kurset indeholder også en kost- og livsstilvejledning samt mulighed for at få tolket dit horoskop.


Læs mere

Bestil tid til en vejledning

Udfyld nedenstående skema, hvis du vil bestille tid til en konsultation. Du vil herefter blive kontaktet snarest.


N.b. Det er vigtigt, at dit fødselstidspunkt er korrekt, før du får lagt dit horoskop. Du kan gratis få oplyst dit fødselstidspunk på dette link

 
 
 
 
 
Kostvejledning med pulsdiagnose
Kostvejledning med pulsdiagnose og astrologi
Horoskop
Sund på 7 uger
 
Frederiksberg (få tider)
Espergærde
Enten Frederiksberg eller Espergærde
Via Skype, Messenger eller telefon
 
 
 
 
 
 
Ja tak
 
 

Obs: Vær opmærksom på at bekræftelses teksten "Tak for din bestilling" kommer, når du trykker send. Ellers kan det være fordi, at der er fejl i nogle af de indtastede felter.

Kvinde Charlotte

Charlotte blev helbredt for en såkaldt uhelbredelig sygdom ved hjælp af ayurveda


Charlotte er sygeplerske og fik en ayurvedisk kostvejledning. Læs hvordan hun blev helbredt for en kronisk sygdom  til stor overraskelse for hendes læge:

"Jeg er en sygeplejerske på 48 år, som her vil fortælle, hvordan jeg blev helbredt for en såkaldt uhelbredelig sygdom (Hashimotos Thyroidit) ved hjælp af viden fra ayurveda. Jeg mødte ayurveda første gang i juni 2017 og er nu helt symptom- og medicinfri, hvilket ifølge traditionelle læger er umuligt.

Min diagnose, Hashimotos Thyroidit er en autoimmun lidelse, der medfører destruktion af de hormonproducerende celler i skjoldbruskkirtlen og derfor bl.a. giver lavt stofskifte. I perioder kan sygdommen også udløse forhøjet

stofskifte.

Ifølge traditionel vestlig medicin er tilstanden kronisk, uhelbredelig og fremskridende og overlader patienter til medicinsk behandling, som ofte ikke virker og desuden er meget ringe i Danmark. Mine første symptomer var voldsom træthed (depressionslignende)..." Læs mere på dette link.

Astrologi-uddannelse


Læs mere her