Astrologi-undervisning

Personlig astrologi-undervisning

Hvis du vil lære vedisk astrologi, så tilbyder jeg et individuelt tilpasset forløb med eneundervisning via zoom eller personligt fremmøde i Espergærde. Du kan vælge mellem følgende:

Basiskursus

Her lærer du de grundlæggende ting, så du selv kan tolke horoskoper. Lektionerne bliver tilrettelagt med udgangspunkt i din egen viden om astrologi, og du vil få styr på hvordan man tolker. Vi vil bl.a. se meget på dit eget horoskop, så du får en dybere forståelse af dine egne mønstre samt stærke og svage sider. Du er også velkommen til at tage horoskoper med på dine nærmeste, så tolker vi dem sammen.

Kurset er for dig, som er nysgerrig på at lære de grundlæggende principper i vedisk astrologi, så du kan begynde at tolke horoskoper. Vi tilrettelægger tidspunkterne for lektionerne, så de passer dig, og du kan nå overaskende langt, hvis du øver dig mellem sessionerne.


10 private sessioner á 1 times varighed, pris 7900 kr.


N.b. Har du en ven eller veninde, som du gerne vil tage uddannelsen sammen med, så får i begge 25 % rabat.

Yderligere sessioner kan tilkøbes for 1000 kr. pr. stk. Du kan også vælge at forsætte undervisningen og ændre grundkurset til en uddannelse. I så fald få du 7900 kr. i rabat på den individuelle uddannelse.


Du kan kontakte mig på formularen nederst på siden eller ringe på tlf. 2320 3827 for at høre mere.


Uddannelse til vedisk astrolog

Jeg tilbyder i øjeblikket en luksusudgave af min normale astrologi-uddannelse. Her får du en helt unik mulighed for at få en personlig tilpasset uddannelse til vedisk astrolog med udelukkende individuelle sessioner. På uddannelsen lærer du bl.a. at tolke følgende:


Karakteregenskaber og stærke sider

Hvilken partner er bedst egnet?

Hvilket slags job er det rette?

Hvordan står det til med økonomi, bolig, familie, børn, spiritualitet m.m.?

Hvad er årsagen til et helbredsproblem og hvordan kan helbredet forbedres?

Hvornår er der muligheder for at flytte, finde en partner, få nyt job m.m.?

Hvordan kan man styrke svage sider ved hjælp af bl.a. ædelsten og mantraer?

Hvilke sider bliver stærkere og svagere i fremtiden?

Hvad vil gavne den personlige udvikling?


Og vi vil bl.a. arbejde med følgende:


Individuelt horoskop (rasi) med stjernetegn, planeter, huse og lagna (ascendant)

Partnerhoroskopet (navamsha) og andre underhoroskoper.

Øjeblikshoroskoper

Årshoroskoper

Planeternes aspekter og hvordan de vægtes i forhold til hinanden

Hvad sker hvornår (dasha/bhukti)? Dette fremragende system er helt unikt for vedisk astrologi og findes ikke i vestlig astrologi

Transitter (et andet system til at se tendenser for fremtiden)


Du vil få en meget dyb indsigt i dit eget horoskop og opdage hidtil ukendte sider af din personlighed. Du får også i høj grad udviklet din intuition, så du bliver en dygtig astrolog.

Det er overraskende, så let det er at tolke vediske horoskoper, når først den grundlæggende viden er på plads. Afsæt lidt tid mellem mødegangene til at øve dine færdigheder, så bliver du hurtigt god til tolkningen. Vi vil tolke et hav af horoskoper og i sidste halvdel af forløbet, inviteres der "prøvekaniner" med, så du lærer at tolke horoskoper for mange forskellige mennesker. Du opfordres også til at øve hjemme bl.a. med at lægge horoskoper for venner og bekendte. Uddannelsesforløbet afsluttes med eksamen, hvis du ønsker det, og du får et diplom. Herefter kan du lægge horoskoper for folk professionelt.

Du behøver dog ikke nødvendigvis have et ønske om at ville arbejde med astrologi for at tage uddannelsen. Du kan også se uddannelsen, som en rejse i personlig udvikling.

Der vil være fokus på at se de positive sider i horoskoperne, og derfor vil vi heller ikke beskæftige os med negative hændelser i fremtiden. Uddannelsen kræver i øvrigt ingen forkundskaber.


Lidt om mig

Jeg hedder Nicolay, er forfatter og har min egen astrologi-uddannelse. Jeg har beskæftiget mig med østlig astrologi i de sidste 30 år og har lagt horoskoper for folk i en årrække. Jeg har også studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer og boede bl.a. i Holland fra 1989-1992 sammen med den kendte TM-Guru Maharishi Mahesh Yogi, hvor jeg studerede astrologi, meditation og praktisk ayurveda.

Min adresse er: Hovgårdsparken 25, 1. th., 3060 Espergærde. Espergærde ligger 1/2 time i bil fra København, og jeg bor ca. 1 km fra togstationen. Der går bus til døren (nr. 340 + 802).

Det praktiske

Uddannelsen tager et år med en lektion om ugen. Lektionerne varer ca. 1 time pr. gang, og tidspunkterne tilrettelægges, så de passer dig. Du kan vælge at få lektionerne via zoom eller i Espergærde, og du kan starte med kort varsel. Prisen for uddannelsen inkl. et omfattende kursusmateriale er 48.000 kr.

N.b. Har du en ven eller veninde, som du gerne vil tage uddannelsen sammen med, så får I begge 25 % rabat, og der er yderligere rabat ved flere deltagere. Ved 2 eller flere deltagere varer lektionerne 1,5 time pr. gang.

Du kan kontakte mig på nedenstående formular eller ringe på 23203827 for at høre mere.

 
 
 
 
 
Telefon Nicolay23203827

Du kan lære lidt om vedisk astrologi og se hvordan jeg tolker på denne video fra et zoom-møde.